Τα έξοδα αποστολής και παραλαβής υπολογίζονται στο τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και προστίθενται στο καλάθι αγορών.

Αποστολή με ACS Courier

Όλες οι παραδόσεις των δεμάτων γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:00.

Τα μεταφορικά έξοδα είναι 3€ για δέματα έως 2 κιλά, συν 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παράδοση, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από τον courier, θα πρέπει να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του. Σε περίπτωση που εντοπίσετε πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε να μην προχωρήσετε στην παραλαβή του προϊόντος, αλλά να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα και σε εμάς.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλατε κατευθείαν από το κατάστημά μας εάν αυτό σας εξυπηρετεί. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Παρακαλούμε κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί σας τον αριθμό της παραγγελίας σας και την Αστυνομική Ταυτότητα σας.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τους τρόπους Αποστολής της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook