Επειδή μηχανήματα είναι και χαλάνε…

Επισκευάζουμε τις αγαπημένες σου συσκευές, είτε είναι εντός, είτε εκτός εγγύησης. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και επιδιορθώνουμε σταθερούς υπολογιστές (desktop) και laptop, κινητά τηλέφωνα, tablets και παιχνιδομηχανές για να λειτουργούν πάντα σαν καινούρια!

Ο τεχνικός έλεγχος και η διάγνωση για τις εντός εγγύησης συσκευές είναι δωρεάν. Για τις εκτός εγγύησης συσκευές θα σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής. Σε περίπτωση που αρνηθείτε το προτεινόμενο κόστος επισκευής, τότε υπάρχει ελάχιστο κόστος τεχνικού έλεγχου. 

Η εγγύηση της κάθε συσκευής καθορίζεται από τον εκάστοτε κατασκευαστή. Για να πραγματοποιηθεί επισκευή εντός εγγύησης είναι απαραίτητο να προσκομίσετε την απόδειξη αγοράς. Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του εκάστοτε κατασκευαστή, καλύπτονται οι περιπτώσεις βλάβης που προέρχονται από αστοχία υλικού και χωρίς υπαιτιότητα του χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγυήσεις διαβάστε εδώ.

Ο χρόνος επισκευής εξαρτάται από το είδος της βλάβης, την ανάγκη χρήσης ανταλλακτικών και τη διαθεσιμότητα αυτών, το αν είναι εντός ή εκτός εγγύησης και τον χρόνο απόκρισης του service center του κάθε κατασκευαστή. Όλες οι επισκευές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις διαδικασίες και προδιαγραφές των κατασκευαστών. Στις εντός εγγύησης επισκευές συνεχίζει να ισχύει η αρχική εγγύηση της συσκευής. Στις εκτός εγγύησης επισκευές, παρέχουμε 3μηνη εγγύηση για τη βλάβη που επιδιορθώσαμε.

Πρέπει να φέρετε ή να στείλετε την συσκευή σας στο κατάστημα μας (ή απ’ ευθείας στο εξουσιοδοτημένο service center αν αυτό ορίζει ο κατασκευαστής). Εμείς θα σας προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις ανάλογα με την περίπτωση. Όσο αφορά την παραλαβή, η συσκευή μπορεί να σας αποσταλεί ή αν την φέρατε ιδιοχείρως θα ενημερωθείτε για να περάσετε από το κατάστημα μας να την παραλάβετε.

Κάθε φορά που η κατάσταση της επισκευής αλλάζει, σας ενημερώνουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο (πχ. με sms ή με μήνυμα στο messenger) για την πορεία της επισκευής. Όταν αυτή ολοκληρωθεί θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της σε εσάς.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημά μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια δεδομένων αποθηκευμένων στη συσκευή σας. Θα πρέπει να εξασφαλίσετε πριν την αποστολή του προϊόντος προς το Service ότι έχετε κρατήσει αντίγραφα των δεδομένων αυτών. 

Ακολουθήστε μας στο Facebook