Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το κατάστημα Notes έχει ενσωματώσει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό:

Δικαιούχος: Μπαμπούλης Βασίλειος του Παναγιώτη

IBAN: GR86 0171 2360 0062 3614 7144 232

Τράπεζα Πειραιώς

Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού θα σας κοινοποιηθούν και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας τόσο στην οθόνη όσο και στο email επιβεβαίωσης παραγγελίας που θα λάβετε. Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω e-banking ή σε υποκατάστημα τράπεζας.

Στην περίπτωση εξόφλησης σε υποκατάστημα τράπεζας μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε επιπλέον προμήθεια για τη συναλλαγή (ανάλογα με την πολιτική της συνεργαζόμενης τράπεζας).

Παρακαλούμε, στείλτε το αντίγραφο της εντολής πληρωμής με email στο info@notestechnologias.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά μετά την κατάθεση για ταχύτερη επιβεβαίωση της πληρωμής και δρομολόγηση της παραγγελίας σας.

Aγορές άνω των 500€

Για αγορές άνω των 500€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η συναλλαγή εξοφλείται αποκλειστικά μέσω κατάθεσης εμβάσματος.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων σας, η εταιρία μας διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL. Από την είσοδο στο λογαριασμό σας μέχρι το τέλος της διαδικασίας αγοράς στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τους τρόπους Πληρωμής στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook