Το κατάστημα Notes σας προσφέρει τέσσερις διαφορετικούς τρόπους για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει:

On-Line

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετήστε τα στο Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.

Τηλεφωνικά

Μπορείτε να καλείτε στο κατάστημα για να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να δώσετε τις παραγγελίες σας.

Με μήνυμα

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας με την αποστολή email στο info@notestechnologias.gr ή και με αποστολή μηνύματος στο messenger της σελίδας μας στο Facebook (https://m.me/1501479503480047).

Στο κατάστημα

Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 28 στην Καστοριά. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν και θα σας λύσει όποιες απορίες έχετε.

Ακύρωση/Αλλαγή καταχωρημένης παραγγελίας

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή σε ήδη καταχωρημένη παραγγελία σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

* Στις τιμές μας συμπεριλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι Φόροι.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook